Opleidingspraktijk – Huisartsenpraktijk Waspik – WASPIK
Huisartsenpraktijk Waspik
Wilhelminastraat 4a 5165 TJ
WASPIK
Spoed toets 1

Opleidingspraktijk

Omdat wij als praktijk steeds bezig zijn met vernieuwing en optimalisering van de zorg en de organisatie hebben wij besloten om ook medewerking te verlenen aan het opleiden van de dokters van de toekomst. Wij willen hen graag een goede basis bieden voor hun ontwikkeling in het vak.

Voorheen was er een AIOS Huisartsgeneeskunde (Arts In Opleiding tot Specialist Huisartsgeneeskunde) in onze praktijk werkzaam. Momenteel is dat door omstandigheden niet mogelijk echter hopen wij in de toekomst wel weer een plaats hiervoor in te kunnen vullen.

Ook zal er meermaals per jaar, voor een periode van een aantal weken, een co-assistent werkzaam zijn in onze praktijk. Een co-assistent is een arts in opleiding. Deze is nog bezig met de (voor)opleiding Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en zal zich daarna (moeten) gaan specialiseren. Wij hopen hem of haar in onze praktijk natuurlijk enthousiast te krijgen voor het huisartsenvak. De verantwoordelijk opleider van de co-assistenten  is dokter Vermeer, dokter Lagerwerf is co-opleider.

Naast het feit dat er dokters opgeleid worden vinden wij het als praktijk ook van groot belang dat er goed ondersteunend personeel opgeleid wordt. Dat is de reden dat er zo nu en dan ook een stagiaire doktersassistente werkzaam is in onze praktijk. Vaak is dat een beperkt aantal dagen per week. De stagiaire werkt onder de directe begeleiding een van onze assistentes.

Wij hopen op een prettige samenwerking onderling, maar zeker ook met u als patiënt!!!

Dokters de Bruin, Lagerwerf en Vermeer